Den nya trenden att bygga Laduhus

Har du hört om den senaste trenden när det kommer till att bygga hus? Laduhus är tydligen väldigt populärt. Det är ju en liten liten trend just nu, pga Pandemin, att flytta sitt fokus till att bo större, kanske på landet, börja odla sina egna grönsaker och bo större. Nu har vi ju upptäckt att vi kan arbeta hemma. Vi måste inte sitta på kontor för att arbeta flitigt för våra arbetsgivare. Vi kan sitta hemma och ofta jobbar de flesta ännu mer och ännu flitigare hemma.

Fördelar med att jobba hemifrån

  • En av fördelarna med att jobba hemifrån är att slippa tiden som det tar att pendla in till jobbet. Särskilt alla de som bor i storstäder, slipper tiden som det tar att komma till jobbet, och slipper tiden som det tar att åka hem från jobbet.
  • Arbetsgivarna slipper också betala för kontorsplatser. De slipper betala elräkningar för datorerna, de slipper betala hyra för kontoret, de behöver heller inte tillhandahålla kaffe eller te till sina anställda. Det ombesörjer ju arbetstagarna själva.
  • Det finns tid och möjlighet att jobba mer när man arbetar hemifrån. I och med att det inte längre är kontorstider som gäller, kan man jobba lite då och då. Man måste inte sluta jobba precis klockan fem, eller börja jobba klockan åtta. Man kan jobba på kvällarna om man får tid över, och på helgerna, om man nu känner för det. Har man datorn på en kontorsplats, går det ju inte att jobba under andra tider än kontorstider.
  • Många föräldrar kan vara mer med sina barn när de har möjlighet att jobba hemifrån. Barnen kan vara hemma mer, och leka själva under tiden som föräldrarna arbetar hemifrån.

Önskan om att bo större

I och med att vi ska jobba mer hemifrån så kan det finnas en önskan om att bo på större yta. Oftast känner man ett behov av att ha ett extra arbetsrum, ett eget kontor där man kan arbeta ostört. Det kan också underlätta att ha ”egna kontorstider”. När man går in i arbetsrummet, så är man på ”jobbet” och när man går därifrån så arbetar man inte längre. Det kan underlätta för resten av familjen också, om man har en sådan, att veta när man är på jobbet och när man har slutat.

Laduhus passar för dem som vill bo större

Om det är så att du önskar bygga ett större hus, som verkligen är rymligt kan vi verkligen rekommendera Laduhus. Ett Laduhus har lånat fasaden och taket från ett riktigt Laduhus, med skillnaden att man kan inreda det precis som man önskar. Här kan man få rum för nästan hur många våningar som helst. Man får rum med stora ytor eller många mindre rum, beroende på hur du behöver det. Så funderar du på att flytta ut på landet, i Norrland, till exempel i Skellefteå så kan vi rekommendera att bygga Laduhus i Skellefteå. Det finns en byggfirma som säljer antingen hela nyckelfärdiga Laduhus, eller som låter en att bygga Laduhuset i moduler som man själva väljer hur de ska se ut och hur de ska fungera. På det sättet kan du själv välja om det ska finnas en tillbyggnad på Laduhuset, om det ska finnas takfönster, stora fönster, solpaneler på taket och mycket annat.

71 kommentarer